ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάνε το θέμα… στην UEFA

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, προτίθενται να… μεταφέρουν το θέμα της εγκληματικής οργάνωσης στην UEFA, θεωρώντας πως η ΕΠΟ δεν πρόκειται να… ασχοληθεί, σύμφωνα με τη «Live Sport».

 Πάνε το θέμα… στην UEFA

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, από την πλευρά του Παναθηναϊκού θεωρούν, πως η Ελληνική Ομοσπονδία δεν πρόκειται να κάνει κάτι όσον  αφορά την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και ως εκ τούτου, θα μεταφέρουν το ζήτημα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, με τον ΠΑΟΚ, να φέρεται ότι βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος.

«Πατώντας» πάνω και στην περίπτωση της Φενέρμπαχτσε, «πράσινοι» και «δικέφαλος», θα πάνε το θέμα στην UEFA, καθώς και στο παράδειγμα των Τούρκων, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία τιμώρησε τη Φενέρ, αφού η Ομοσπονδία της Τουρκίας δεν είχε πάρει καμία πρωτοβουλία.

Υπενθυμίζεται πως η Τουρκική ομάδα έμεινε εκτός Ευρώπης για δύο χρόνια, μετά την τιμωρία που της επιβλήθηκε.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.278 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.