ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μερική επικύρωση, «όχι» από ΠΑΟ!

Στη μερική επικύρωση της βαθμολογίας, δηλαδή για τις θέσεις 1-5, προχώρησε το Δ.Σ. της Superleague, με τον Παναθηναϊκό να είναι ο μοναδικός που ψήφισε κατά και τον ΠΑΟΚ να ψηφίζει «ναι»! Αποχώρησαν οι «πράσινοι», τι λέει ο Ολυμπιακός.

Μερική επικύρωση, «όχι» από ΠΑΟ!

OΠαναθηναϊκός ήταν ο μοναδικός που τάχθηκε κατά της μερικής επικύρωσης της βαθμολογίας, όσον αφορά στις θέσεις δηλαδή 1-5 ώστε να ξεκινήσουν τα πλέι οφ, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας. Αντίθετα έκπληξη προκάλεσε η στάση του ΠΑΟΚ, ο οποίος ψήφισε θετικά, ενώ «λευκή» ψήφο έδωσε ο Παναιτωλικός.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις δεν έχει γίνει επικύρωση της βαθμολογίας, λόγω των εκκρεμοδικιών.  Η πλευρά του Τριφυλλιού μάλιστα, που εκπροσωπήθηκε από τους Σωπήλη, Κωνσταντίνου και Μπαλωμένου, αποχώρησε από τη συνεδρίαση, με τους «πράσινους» να εκδίδουν και σχετική ανακοίνωση για όσα συνέβησαν.

Η εξήγηση για τις ψήφους Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ

Σχετικά με τον λόγο που στο Τριφύλλι ψήφισαν τη μη επικύρωση της βαθμολογίας, έγινε ώστε σε περίπτωση που τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, να πάρει ο Παναθηναϊκός το εισιτήριο που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ως 2ος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Σε ό,τι αφορά τους «ασπρόμαυρους», έδωσαν θετική ψήφο, με… φόντο την 1η θέση στα πλέι οφ. Σε αυτή άλλωστε την περίπτωση και σε συνδυασμό με μία πιθανή τιμωρία των Πειραιωτών, θα έβγαιναν απευθείας στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να συμβεί με τη μη επικύρωση.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.271 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.