ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εξιτήριο μετά τις εξετάσεις ο Χαραλαμπόπουλος

Μετά τις επαναληπτικές εξετάσεις που υποβλήθηκε, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το βράδυ της Τετάρτης.

Εξιτήριο μετά τις εξετάσεις ο Χαραλαμπόπουλος

Επίπονες ήταν οι τελευταίες μέρες για τον νεαρό φόργουορντ του τριφυλλιού, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, καθώς το περασμένο Σαββάτο (09/05), κατά τη διάρκεια της προπόνησης ένιωσε έντονου πόνους στην κοιλιά, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Έτσι μετά τις διπλές εξετάσεις που του έγιναν, διαπιστώθηκε ότι υποφέρει από γαστρίτιδα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός των υποχρεώσεων με την ομάδα του τριφυλλιού.

Η περιπέτεια αυτή… χθες βράδυ έλαβε τέλος, καθώς ο νεαρός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν, λαμβάνοντας παράλληλα και την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 38.806 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.