ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κυματίζουν μεσίστια τα κουπόνια

Η χώρα που έβαλε στη φυλακή μεγάλους Έλληνες όπως ο Κολοκοτρώνης, ο Μάκης Ψωμιάδης και ο Λάκης Γαβαλάς, δεν θα μπορούσε να φερθεί καλύτερα στον τελευταίο των μεγάλων, στο καμάρι της Βοιωτίας, στο Γιάννη τον Κομπότη. Τον χάσαμε το Γιάνναρο φίλοι μου.

Κυματίζουν μεσίστια τα κουπόνια

Tο ρεπορτάζ της «Live Sport» δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας. Πιο πιθανό είναι να παίζει του χρόνου Superleague ο Ολυμπιακός, παρά να επιστρέψει στο ενεργό ποντάρισμα ο Κομπότης:    «Ο Γιάννης Κομπότης έκανε γνωστό στους στενούς του συνεργάτες πως αφήνει τον Λεβαδειακό, λέγοντας πως έχει τελειώσει από τους Βοιωτούς».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι συνεργάτες του Γιάνναρου εμφανώς συγκινημένοι επικοινώνησαν με τον αγαπημένο του Γιώργο Μάγκα και του ζήτησαν να παίξει με το κλαρίνο του το γνωστό άσμα του Ρέμου, μπας και αλλάξει γνώμη ο πρόεδρος: «Μα δεν τελειώσαμε, δεν γίνεται σου λέω δεν τελειώσαμε, το παρολί για λίγο το παγώσαμε, αυτό θυμάμαι, αυτό είπες πριν χαθείς».

Το καμάρι της Βοιωτίας όμως είχε πάρει την οριστική του απόφαση:    «Τους συνεργάτες του ενημέρωσε ο Γιάννης Κομπότης για το τέλος του από τον Λεβαδειακό, καθώς θα παραχωρήσει τις μετοχές του σε όποιον ενδιαφέρεται». Όπως θα έχετε ήδη αντιληφθεί ο Κομπότης θέλει να βρει κάποιον που να του μοιάζει. Να είναι δηλαδή τίμιος, εργατικός, δίκαιος, παντελονάτος και να ξέρει τόσα από στοίχημα, ώστε να πιστεύει ότι το ασιατικό χάντικαπ είναι ιαπωνική τσόντα του Τίντο Μπρας.

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα
Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα 5.251 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν βρει ένα τόσο αθώο παλικάρι θα του δώσει την ομάδα και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αξιώνει 3 ευρώ για τις μετοχές του και 3 εκατομμύρια ευρώ για τη θέση του γείτονά του (είναι η πιο περιζήτητη δουλειά, μετά από εκείνη του “μπαλορίχτη” στη Νέα Σμύρνη ). Ο ισχυρός άνδρας του Λεβαδειακού έκανε και τα χοιρινά καλαμάκια της Βοιωτίας να δακρύσουν με τα γεμάτα πικρία και πόνο, λόγια του:«Σας κάλεσα για να σας μιλήσω για την απόφασή μου να φύγω από τον Λεβαδειακό. Πρόκειται για μια απόφαση που την έχω πάρει εδώ και καιρό και δεν σχετίζεται με τις τελευταίες εξελίξεις».

Αναμενόμενο. Πόσο να αντέξει ένα αγνός και αμόλυντος παράγοντας μέσα στο βούρκο της Superleague; Είναι σαν να βάζεις τη Μητέρα Τερέζα να πρωταγωνιστήσει στην «Ιστορία της Ο». Έναν κύκλο μπορεί να τον βγάλει με τα χίλια ζόρια. Μετά θα κλωτσήσει.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο του Γιάννη Αυλακιώτη στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.