ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Και Εσιέν και Αμπέντ!

Κορυφώνονται οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Μίκαελ Εσιέν, την ώρα που η επιστροφή του Μεχντί Αμπέντ είναι πιο κοντά από ποτέ.

Και Εσιέν και Αμπέντ!

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει δυο μεταγραφικές κινήσεις. Αυτή του Νίκου Καλτσά και αυτή του Ρόμπιν Λουντ. Δεν αποκλείεται, σύντομα να γίνουν άλλες δυο από τον Παναθηναϊκό που «τρέχει» τον σχεδιασμό του, ενόψει της νέας σεζόν. Κι όπου «άλλες δυο», βάλτε τα ονόματα των Μίκαελ Εσιέν και Μεχντί Αμπέντ. Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά…

Όπως έχει γίνει γνωστό, εδώ και λίγες μέρες, οι «πράσινοι» είναι σε επαφές με τον Μίκαελ Εσιέν, προσφέροντάς του ένα πολύ καλό συμβόλαιο, διετούς διάρκειας. Το ποσό το οποίο έχουν φτάσει να δίνουν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» στον Γκανέζο είναι κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ και τα παζάρια με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή συνεχίζονται. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο «πράσινο» στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης. Η οικονομική διαφορά είναι μικρή, ενώ σε επαφή που είχαν οι Αναστασίου, Βόκολος, Φύσσας με τον παίκτη, κατάλαβαν ότι ο 32χρονος είναι «ζεστός» στο να φορέσει την πράσινη φανέλα. Οι επόμενες μέρες θα είναι και κρίσιμες για το θέμα.

Σε ό, τι έχει να κάνει με τον Μεχντί Αμπέντ, η επιστροφή του μοιάζει πιο πιθανή από ποτέ. Η Νιουκάστλ δεν υπολογίζει τον Αλγερινό, ο ίδιος τα έχει βρει σε όλα προφορικά με τους «πράσινους» και το μόνο που μένει είναι να υπάρξει συμφωνία του Παναθηναϊκού με τους «ανθρακωρύχους». Ο δρόμος για τη μεταγραφή του Αμπέντ στο «τριφύλλι» έχει ανοίξει.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.024 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.