ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εξετάσεις ο Παππάς

Με την επιστροφή της ομάδας από τη Ρόδο, ο Νίκος Παππάς θα μεταβεί στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Εξετάσεις ο Παππάς

Οι τραυματισμοί τη φετινή χρονιά ταλαιπώρησαν ιδιαίτερα τον χαρισματικό γκαρντ του τριφυλλιού Νίκο Παππάς. Μετά το τραυματισμό που υπέστη στο ματς με τον Πανελευσινιακό στο κεφάλι (σε προσπάθεια για κάρφωμα), ο Έλληνας γκαρντ επέστρεψε μεσοβδόμαδα στις προπονήσεις, ώστε να ανεβάσει ρυθμό ενόψει των κρίσιμων ματς για τα πλέι οφ της Basket League.

Όμως ένας νέος τραυματισμός στο σημερινό ματς με τον Κολοσσό, τον ξαναβάζει στα pits… Ο Παππάς αποχώρησε τραυματίας στο δεξί γόνατο (μετά από πτώση σε προσπάθεια για λει απ), με τις εικόνες που μετέφερε η συνδρομητική τηλεόραση να τον δείχνουν να υποφέρει.

Έτσι, αμέσως μετά την επιστροφή της ομάδα από τη Ρόδο, ο Νίκος Παππάς θα μεταβεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί και άπαντες στην ομάδα, κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αφού ελπίζουν και εύχονται να μην είναι κάτι το σοβαρό.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 42.690 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.