ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέχρι 3 εκατ. για Καρέλη

Μέχρι 3 εκατ. ευρώ ετοιμάζεται να δώσει η Λιλ για να αποκτήσει τον Νίκο Καρέλη, που ενδιαφέρει παράλληλα και άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Μέχρι 3 εκατ. για Καρέλη

Σύμφωνα με την «Πράσινη» η γαλλική ομάδα είναι που πλησιάζει τον Παναθηναϊκό για τον παίκτη και είναι έτοιμη να δώσει μέχρι και 3 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Η Λιλ θέλει να δώσει μέχρι 2.8 εκατ. ευρώ, με τον Παναθηναϊκό να ζητάει ένα ποσό κοντά στα 3 για να τον δώσει, ειδικά από την στιγμή που το 20% της μεταγραφής θα πάει στην πρώην ομάδα του 22χρονου επιθετικού τη ρωσική Άκμαρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.