ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θα επιστρέψει ώριμος και δυνατός!

Η φετινή χρονιά για τον Νίκο Παππά τα είχε όλα, από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο, τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς, την ανανέωση του συμβολαίου του με το «τριφύλλι» έως και το στενάχωρο και λυπηρό παράλληλα, χθεσινό τραυματισμό του στο ματς με τον Κολοσσό.

Θα επιστρέψει ώριμος και δυνατός!

Ο Νίκος Παππάς από χθες το βράδυ, μπήκε στη μακρά λίστα των αθλητών που βίωσαν μέσα σε μια αγωνιστική περίοδο τα πάντα.

Πλέον μπαίνει σε μια διαδικασία πολύ επίπονη για τον ίδιο, τόσο στον ψυχολογικό όσο και στον αθλητικό τομέα, όμως η αγάπη που βιώνει από όλη σχεδόν τη φίλαθλη Ελλάδα, θα τον δυναμώσει και θα τον ωριμάσει περισσότερο, ούτως ώστε αρχές του νέου έτους που κατά πάσα πιθανότητα να επιστρέψει, η φετινή τραυματική εμπειρία, να είναι μια μακρινή ανάμνηση.

Μια βόλτα από τα social media αρκεί, για να καταλάβει και ο πιο αδαής, πως ο τραυματισμός του Νίκου, δεν πόνεσε μόνο τους φίλους και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, αλλά όλο τον κόσμο. Από δω και πέρα και με δεδομένη την αγάπη και την συμπαράσταση της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου του «τριφυλλιού», ο νεαρός γκαρντ καλείτε να βγει αλώβητος και «σιδερένιος».

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 43.886 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό είναι στο χέρι του και το έχει καταφέρει πολλές φορές τη φετινή σεζόν, μην ξεχνάμε πως στο ιστορικό του φέτος, υπάρχουν θλάσεις (3 φορές), μια ίωση, μια επέμβαση για οξεία σκωληκοειδίτιδα, αλλά και ένα χτύπημα στο πρόσωπο, στο πρόσφατο ματς με τον Πανελευσινιακό.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, ο Παππάς επέστρεψε δυνατός, «πόνεσε» τα καλάθια των αντιπάλων και άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των «πράσινων» οπαδών.

Μέχρι την επόμενη επιστροφή λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θα δώσει πολλά και σημαντικά ματς είτε σε λίγο καιρό, είτε την επόμενη σεζόν, που θα κρίνουν καταστάσεις και ίσως κάποιο τίτλο. Όμως θα έχει ακόμα ένα οπαδό στο πλευρό του, είτε στο γήπεδο με «πολιτικά», είτε από το σπίτι.

Είμαστε σίγουροι, πως ο Νίκος, θα επιστρέψει όπως επιθυμεί και ο ίδιος, μέχρι τότε… το Γεια σου Παππά, που θα τονώνει την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, θα δίνει ξεχωριστό χρώμα στην απουσία του!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.