ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Παναθηναϊκός βγήκε στις… αγορές

Ο Νίκος Καρέλης έχει κάνει δύο εκπληκτικές χρονιές με τον Παναθηναϊκό, δείχνοντας τον δρόμο σε πολλούς… πως δεν χρειάζονται απαραίτητα εκατομμύρια, για να βρεις έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί και να βοηθήσει τα μέγιστα, αλλά και να αποτελέσει πόλο έλξης για ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός βγήκε στις… αγορές

Τα δημοσιεύματα πέφτουν… βροχή, όσον αφορά το μέλλον του Καρέλη στον Παναθηναϊκό, εδώ και πάρα πολλούς μήνες. Ο 22χρονος επιθετικός, έχει κάνει μια εξαιρετική σεζόν, η οποία δεν τελείωσε ακόμη, έχοντας προσελκύσει διάφορες ομάδες του εξωτερικού, οι οποίες δεν φείδονται χρημάτων.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει ανάγκη τα χρήματα, όχι όμως και την ελεημοσύνη. Τουτέστιν, αν και εφόσον αποφασισθεί να πωληθεί ο Ηρακλειώτης άσος, το ποσό που θα πρέπει να βάλει στα ταμεία του ο σύλλογος, θα πρέπει να είναι μεγάλο. Όχι γιατί ο Καρέλης είναι ο κορυφαίος σέντερ φορ του κόσμου, ούτε διότι έχει σκοράρει κατά ριπάς φέτος. Αλλά για έναν και μόνο λόγο. Διότι ο Παναθηναϊκός και ο Αναστασίου δούλεψαν τον Καρέλη, τον έκαναν από έναν παίκτη σχεδόν στα… αζήτητα, διεθνή και βασικό στον Παναθηναϊκό, πράγμα που δεν είναι μικρό.

Οι «πράσινοι» θα πρέπει να καρπωθούν μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας τους αυτής και αν κάποιοι δεν θελήσουν να πληρώσουν τα λεφτά που θα ζητήσει ο Παναθηναϊκός, μη σώσουν και το κάνουν. Ο Καρέλης, κάνει και… παρακάνει για το «τριφύλλι», με ακόμα περισσότερους ποιοτικούς παίκτες γύρω του, θα έχει και του χρόνου μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει ακόμα περισσότερα και μεγαλύτερα πράγματα, με τον ίδιο και τον Παναθηναϊκό, να επωφελούνται.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.227 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πλευρά των «πράσινων», ουδέποτε ειπώθηκε ότι ο Κρητικός άσος, δεν πωλείται, μάλιστα στην τελευταία Συνέντευξη Τύπου, του Γιάννη Αναστασίου, μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ό ίδιος ο προπονητής της ομάδας, τόνισε χαρακτηριστικά: «Αν φύγει θα φτιάξουμε νέο Καρέλη…», βάζοντας την ομάδα και τη δουλειά του, υπεράνω προσώπων. Ωστόσο γνωρίζει και ο ίδιος, πως αυτό θα συμβεί, μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά ο σύλλογος.

Η εποχή που το «τριφύλλι»… παρακαλούσε για κάτι παραπάνω, δείχνει να έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον οι «πράσινοι» παράγουν έργο και δικαιούνται να το πουλήσουν σύμφωνα με τα δικά τους θέλω και όχι των άλλων.

Ο Νίκος Καρέλης, είναι ένας παίκτης που έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης και ο Παναθηναϊκός, μπορεί να του τα χαρίσει… απλόχερα. Το ίδιο ενδεχομένως και καλύτερα μπορεί να κάνει και μια ομάδα του εξωτερικού. Αλλά για να το κάνει θα πρέπει να περάσει πρώτα από το ταμείο…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.