ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το… ταβάνι των 3.000.000 ευρώ

Αν ο Νίκος Καρέλης πιάσει περισσότερα από 3 εκ. στο παζάρι θα γίνει το δεύτερο επικερδέστερο deal στην ιστορία του ΠΑΟ όσον αφορά Έλληνες παίκτες.

Το... ταβάνι των 3.000.000 ευρώ

Αν ο Παναθηναϊκός πάρει μερικά ακόμα γκολ από το Νίκο Καρέλη στα πλέι-οφ η τιμή του παίκτη μπορεί να ξεπεράσει τα 3.000.000 ευρώ! Η διοίκηση Αλαφούζου δεν έχει ξεπεράσει αυτή την κλίμακα ως τώρα στις πωλήσεις της (τόσα πωλήθηκε στη Σάντερλαντ ο Μαυρίας, κάτι λιγότερο ο Καπίνο στους Γερμανούς, με 1.000.000 ευρώ αποχώρησε ο Καρνέζης για Ιταλία κι ο Φιγκερόα για Μαλαισία) συνεπώς θα πρόκειται για… υπέρβαση αν ο σύλλογος τσιμπήσει μερικά χιλιάρικα ακόμα, μιλάμε για παίκτη αθλητικό μεν αλλά και με αδυναμίες στην τεχνική!

Εδώ κοτζάμ Τζιμπρίλ Σισέ «σκοτώθηκε» στη Λάτσιο με ΜΟΛΙΣ 5.000.000 ευρώ, τι να λέμε… Θα πρόκειται για επιτυχία της διοίκησης αν “σπρώξει” τον διεθνή στράικερ με ποσό που θα υπερβαίνει τα τρία “χαρτιά”, σε περίπτωση που κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα ο Νίκος θα γίνει το δεύτερο επικερδέστερο deal γηγενή παίκτη στην ιστορία του συλλόγου, μετά την παραχώρηση Σεϊταρίδη στην Πόρτο το καλοκαίρι του 2004, έναντι 4.000.0000 ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.