ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε αναζήτηση νέου γυμναστή πορτιέρο

Εξαιρετική δουλειά με τους τερματοφύλακες έκανε ο Παναγιώτης Αγριόγιαννης που αποτελεί παρελθόν.

Σε αναζήτηση νέου γυμναστή πορτιέρο

Γράφει σήμερα η Livesport ότι αποτελεί παρελθόν ο προπονητής τερματοφυλάκων, Παναγιώτης Αγριόγιαννης, μετά από τρία χρόνια σημαντικής προσφοράς. Ο γυμναστής της ομάδας Νέων πήρε προαγωγή για την ανδρική ομάδα το καλοκαίρι του 2012 κι η δουλειά του ήτανεντυπωσιακή, κάτι που επιβεβαίωσαν Καρνέζης, Καπίνο που τον ευχαρίστησαν προσωπικά μετά τις μεταγραφές που πήραν για ομάδες του εξωτερικού.

Μετά τη φυγή του «δάσκαλου» Τάκη Οικονομόπουλου (που ”έβγαλε” Χοσάδα, Σικαλιά, Βελλίδη, Δάφκο, Χαλκιά, Κοτσόλη, Τζόρβα και διατήρησε σε τοπ επίπεδο Σαργκάνη, Μήνου, Βάντσικ, Νικοπολίδη) το 2005, ο ΠΑΟ ταλαιπωρήθηκε να βρει καλό συνεργάτη στο συγκεκριμένο πόστο με τους γκολκίπερ που πέρασαν στη μετά-Νικοπολίδη εποχή (Χαλκιάς, Εμπέντε, Γκαλίνοβιτς, Τζόρβας) να φανερώνουν τρανταχτές αδυναμίες.

Ο πρώτος προπονητής που κλήθηκε ν’ αναπληρώσει την σπουδαία δουλειά του «πουλιού» ήταν ο Αυστριακός, Χανς Λάιτερτ, πρόταση του (τότε) γυμναστή, Ρότζερ Σπράι. Άφησε καλές αναμνήσεις κυρίως για τα …μπάρμπεκιου που διοργάνωνε στην Παιανία, παρά για την φόρμα των πορτιέρο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακολούθησε ο Γκόραν Ζιβάνοβιτς που έφτασε Ελλάδα «πακέτο» με τον Ζοζέ Πεσέιρο. Δούλεψε με Γκαλίνοβιτς-Μάλαρτζ αλλά η τακτική του κόουτς να κάνει rotation ακόμα και στους γκολκίπερ δεν λειτούργησε ευεργετικά για κανέναν απ’ τους δύο, αφού κανείς δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό.

Επί Τεν Κάτε για μικρό χρονικό διάστημα (δύο μήνες) εργάστηκε ως προπονητής ο Γιώργος Τσιάνος που προερχόταν από την Καλλιθέα κι ήταν ο μοναδικός από το προπονητικό τιμ που δεν ήταν «οράνιε» (όπως συνέβαινε με τους Τεν Κάτε, Φαν ντερ Λεμ, Σνούι και Εμπεν).

Ο Βασίλης Αλεξούδης ήταν η επόμενη επιλογή. Δούλεψε με τον Αλεξη Τζόρβα (που ήταν εξαιρετικός τη σεζόν του νταμπλ αλλά η συνέχειά του ήταν άθλια) και τον Στέφανο Καπίνο, του χρεώθηκε το εντυπωσιακό ξεπέταγμα του πιτσιρικά επί Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ακουγόταν καλά λόγια για την δουλειά του στον Ατρόμητο (είχε κάνει διεθνή τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη), αλλά στο τριφύλλι δεν μακροημέρευσε, προ διετίας παραιτήθηκε για να πάει στον Ολυμπιακό.

Ο Παναγιώτης Αγριόγιαννης έκανε την καλύτερη δουλειά των τελευταίων ετών λαμβάνοντας υπόψη τις εξαιρετικές εμφανίσεις Καρνέζη, Καπίνο, Στιλ, Κοτσόλη (σταθερότατος ήταν πέρσι σ’ όλους τους αγώνες κυπέλλου), μένει να δούμε «τι ψάρια θα πιάσει» όποιος τον αντικαταστήσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.