ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σισέ: «Έχω προτάσεις από Ινδία, Η.Π.Α και Πολωνία»

Καμία πρόθεση να βάλει τέλος στην καριέρα του δεν έχει ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος υποστήριξε πως έχει προτάσεις από ομάδες της Ινδίας, των Η.Π.Α. και της Πολωνίας.

Σισέ: «Έχω προτάσεις από Ινδία, Η.Π.Α και Πολωνία»

Ο Γάλλος επιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό περιοδικό France Football, επιτέθηκε σε όσους τον θεωρούν «τελειωμένο» και αποκάλυψε τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, δίχως να αναφέρει τον Παναθηναϊκό.

«Δεν μου αρέσει να μου επιβάλλουν πράγματα και να μου λένε ότι πρέπει να σταματήσω το ποδόσφαιρο, εξαιτίας ενός τραυματισμού. Αυτό πρέπει να εξαρτηθεί από μένα. Συνεχίζω. Το αγαπάω πολύ (σ.σ. το ποδόσφαιρο). Μόνο εάν τραυματιστώ σοβαρά, θα σταματήσω. Θα ήταν όμορφο να κάνω την έκπληξη και να επανακάμψω, σωστά; Μου λένε όλοι ότι η καριέρα μου έχει τελειώσει. Οι εξετάσεις μου δεν είναι καλές, αλλά, εναπόκειται σε μένα να κρίνω τι συμβαίνει με το σώμα μου. Οπότε δεν θα πέσω χωρίς μάχη», δήλωσε αρχικά ο Σισέ.

Όσο για το τι μπορεί να προσφέρει σε μία ομάδα, αλλά και την Οσέρ: «Όσο μπορώ να παίζω, να διασκεδάζω, να φέρω την εμπειρία μου για να βοηθάω τους νεότερους, και τους μεγαλύτερους, όλα θα πάνε καλά. Δεν θα με πείραζε να αγωνιστώ σε μία μικρή ομάδα του Σαμπιονά. Αντίθετα, στην Οσέρ, θα ήταν πολύ καλά. Μία όμορφη προοπτική. Αλλά δεν ξέρω αν θα με ήθελαν».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.012 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, σχολίασε τις διαθέσιμες επιλογές του: «Οι ομάδες με σκέφτονται ακόμα. Έχω λάβει προτάσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Από την Ινδία, επίσης. Έχω δύο-τρεις κρούσεις από την Πολωνία και μερικές άλλες, περίεργες επαφές, αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ήταν μία κουλ επιλογή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.