ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Διονύσης Δεσύλλας

Τι κάνεις με τον Σισέ…

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει στο panathinaikos24.gr για την απόφαση που καλούνται να πάρουν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» αν θα φέρουν τον Τζιμπρίλ Σισέ πίσω ή θα κοιτάξουν για άλλες περιπτώσεις επιθετικών.

Τι κάνεις με τον Σισέ…

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για έναν από τους τελευταίους μεγάλους σταρ που φόρεσαν τη φανέλα. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους επιθετικούς που ντύθηκαν στα πράσινα. Όλα αυτά – και όχι μόνο – κάνουν τον Τζιμπρίλ Σισέ ιδιαίτερα αγαπητό στην κερκίδα. Ε, λογικός ήταν ο πανικός στα social media, όταν ο Γάλλος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι θέλει να επιστρέψει. Και να σου τα «Τζιμπρίλ, γύρνα πίσω», και να σου τα τηλέφωνα και οι επιστολές στην ΠΑΕ και να σου τα συνεχή post φωτογραφιών με την πράσινη φανέλα από τον 34χρονο πρώην άσο της Μπαστιά.

Ο Σισέ θέλει να γυρίσει σαν τρελός. Το θέμα είναι τι κάνει ο Παναθηναϊκός…

Από τη μία έχεις να κάνεις με έναν σούπερ σταρ που λατρεύει ο κόσμος και αυτό θα σου αποφέρει κέρδη, οικονομικά και όχι μόνο. Διαρκείας, φανέλες κλπ. Αλλά και χαρά σε έναν κόσμο που τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί, αλλά είναι δίπλα στην ομάδα. Το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό και όταν διοικείς μια ΠΑΕ πρέπει πάντα να το λαμβάνεις υπόψιν. Το συναισθηματικό του πράγματος δηλαδή. Αλλωστε, για να γίνεις επιτυχημένος πρόεδρος ή παράγοντας, δεν θα πρέπει ποτέ να βλέπεις μια ποδοσφαιρική ομάδα σαν μια οποιαδήποτε εταιρεία. Οποιος το έκανε, έχασε…

Από την άλλη έχεις να κάνεις με έναν ποδοσφαιριστή, που δεν είναι ο ίδιος με αυτόν προ τριετίας. Προσοχή, δεν είναι… κουτσός! Τα’ χει, όμως, τα προβλήματάκια του. Ο ίδιος, άλλωστε, πριν από λίγο καιρό δήλωνε ότι υποφέρει από τους πόνους και είναι πιθανό να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Το γεγονός ότι στην Μπαστιά έπαιξε λίγο κάτι λέει…

ΟΚ, ο Σισέ είναι… Σισέ. Δεδομένη η αξία του, σχεδόν σίγουρο ότι θα βάλει κάποια γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα απογειώσει ξανά τον κόσμο στη Λεωφόρο, που θέλει να τον δει δίπλα στον Μπεργκ και φυσικά να κλείσει την καριέρα του στο «τριφύλλι»Μια ενδεχόμενη απόκτησή του, όμως, εμπεριέχει και ένα ρίσκο. Ένα ρίσκο που μπορεί να αποδειχθεί μηδαμινό, μπορεί, όμως, και τεράστιο.

Αν ήμουν στη θέση των διοικούντων, θα μιλούσα στον Σισέ, θα έβλεπα τα ιατρικά του και θα του έκανα μια προσφορά που δεν θα ξεπερνούσε τις 500.000 ευρώ. Ισως να λέω και πολλά. Κι’ έτσι θα έφερνα τον Γάλλο σταρ ξανά στην ομάδα, έχοντας στην άκρη του μυαλού μου ότι εκτός από την τρέλα του κόσμου, ποντάρω και στην αξία του και την προσφορά του, αν του γίνει μια σωστή διαχείριση. Το παράδειγμα του Πέτριτς, νομίζω ότι λέει πολλά…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ