ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σισέ: «Ένα λιοντάρι δεν πεθαίνει ποτέ, μόνο κοιμάται…»

Μέσα από τη σελίδα που διατηρεί στο facebook, o Τζιμπρίλ Σισέ γνωστοποίησε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας και ευχαρίστησε τους φίλους, προπονητές και θαυμαστές του επισημαίνοντας πως αισθάνεται τυχερός.

Σισέ: «Ένα λιοντάρι δεν πεθαίνει ποτέ, μόνο κοιμάται...»

Μπορεί μέχρι και πριν από λίγες ώρες, ο Τζιμπρίλ Σισέ να επιθυμούσε την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, αλλά μετά το ματς της Μπαστιά κόντρα στη Μαρσέιγ φανέρωσε διαφορετικές εντελώς απόψεις.

Ο Γάλλος στράικερ, ανακοίνωσε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως αυτό ήταν το τελευταίο ματς σαν ποδοσφαιριστής, καθώς επιθυμεί να εγκαταλείψει την ενεργό δράση.

Έτσι, με νέα ανάρτηση αυτή τη φορά μέσα από τη σελίδα που διατηρεί στο facebook, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό του, όλα αυτά τα χρόνια που αγωνιζόταν στα γήπεδα, κλείνοντας με φράση που δείχνει να τον εκφράζει, καθώς την έχει αποτυπώσει και πάνω στο κορμί του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.377 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι πολύ δύσκολο να πω αντίο, αλλά ευκολότερο να πω ευχαριστώ. Οπότε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όσους με στήριξαν, με προπόνησαν, με ενέπνευσαν, με γύμνασαν, έπαιξαν μαζί μου. Ήταν δύσκολα, αλλά πάνω από όλα, ήμουν τόσο τυχερός! Νιώθω θλιμμένος που αποσύρομαι, αλλά πάνω από όλα ευγνώμων. Θα τα πούμε σύντομα ξανά. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Ένα λιοντάρι δεν πεθαίνει ποτέ, μόνο κοιμάται».

It’s very hard to say goodbye but much easier to say thank you. So, THANK YOU to all of you who supported me, trained…

Posted by Djibril Cisse on Κυριακή, 24 Μαΐου 2015

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.