ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκτός αποστολής και έτοιμος για Αθήνα

Ο Μεχντί Αμπέντ έμεινε εκτός αποστολής στο τελευταίο παιχνίδι της Νιούκαστλ απέναντι στην Γουέστ Χαμ, ενώ αύριο αναμένεται να έρθει στην χώρα μας.

Εκτός αποστολής και έτοιμος για Αθήνα

Ο Αλγερινός μέσος στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν για την Νιούκαστλ έμεινε εκτός 18αδας και είναι φανερό πως δεν υπολογίζεται από τον αγγλικό σύλλογο, κάτι το οποίο σημαίνει πως ο δρόμος για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό είναι ανοικτός.

Οι «πράσινοι» ετοιμάζουν την τελική τους πρόταση προς την Νιούκαστλ, ενώ ο ίδιος είναι δεδομένο πως επιθυμεί να επιστρέψει για να φορέσει την φανέλα με το «τριφύλλι».

Ο Αμπέντ αύριο θα έρθει στην Ελλάδα για να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό το πως θα πραγματοποιηθεί η μετακίνηση του και όπως φαίνεται από την επόμενη σεζόν θα είναι παίκτης της ομάδας.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.668 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.