ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Το μυαλό στον ΠΑΟΚ»

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, παρουσιάστηκε ο Γιάννης Αναστασίου στη Συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου, τονίζοντας πως στο μυαλό όλων από τώρα, είναι μόνο ο ΠΑΟΚ.

«Το μυαλό στον ΠΑΟΚ»

Παράλληλα ο κόουτς του Παναθηναϊκού, στάθηκε στον Σωτήρη Νίνη, τονίζοντας πως δουλεύει πολύ και ανταμείβεται γι΄αυτό, ωστόσο ανέφερε ότι έχει ακόμα πολύ δρόμο για να φτάσει στο επίπεδο που θέλει και ο ίδιος και η ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου στη Συνέντευξη Τύπου:

«Δεύτερο ματς μετά από τέσσερις μέρες, απέναντι σε μια ομάδα η οποία ήρθε να παίξει αμυντικά και να μην φάει γκολ και να παίξει στη κόντρα. Η συνολική μας εικόνα ήταν αυτή που θέλαμε, οργάνωση, πειθαρχία και το κυριότερο να μην δίνουμε τη μπάλα εύκολα στον αντίπαλο. Είχαμε καλή κυκλοφορία ανάμεσα στις γραμμές και ήταν θέμα χρόνου να βρούμε το γκολ. Βάλαμε δύο εκπληκτικά γκολ με ωραίες πάσες. Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας τώρα, είναι μόνο ο ΠΑΟΚ».

Ένα σχόλιο για τους Κουτρουμπή και Νίνη:

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 1.164 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είχα μιλήσει και την προηγούμενη εβδομάδα για τον Κουτρουμπή, όλα τα παιδιά προσπαθούν, αυτό είναι το σημαντικό. Όλα τα παιδιά προσπαθούν πάντα έτσι ώστε να έχουν την προοπτική να παίξουν στην ομάδα. Εμείς είμαστε εδώ για να τους κάνουμε καλύτερους, Όσοι θέλουν, το είχαμε πει από την πρώτη στιγμή, από την Παιανία στην πρώτη συγκέντρωση πριν από δύο χρόνια, πολύ δουλειά και λίγα λόγια.

Ο Νίνης ταλαιπωρήθηκε πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, αδίκησε τον εαυτό του και πλέον του δίνεται η ευκαιρία να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Το έχει καταλάβει, δουλεύει πολύ και ανταμείβεται. Έχει δρόμο ακόμη για να φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε και θέλει και ο ίδιος. Όλοι έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, κάνουμε βήματα, ωριμάζουμε σαν ομάδα και το έχουμε δείξει αυτό στα δύο αυτά ματς. Πλέον αυτή η ομάδα μεγαλώνει και χρόνο με το χρόνο θα γίνεται καλύτερη».

Τι έχει αλλάξει στον ανασταλτικό τομέα, τον τελευταίο καιρό:

«Μετά την τιμωρία, υπήρξε μια δύσκολη περίοδος για τα παιδιά, ψυχολογικά. Εμείς ωστόσο πιστεύαμε στους εαυτούς μας και όταν χάνεις το κίνητρο είναι δύσκολο για τα παιδιά να διαχειριστούν την κατάσταση. Βλέπουμε και μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Μπάγερν, η Λίβερπουλ η Τσέλσι, να χάνουν. Είναι δύσκολο για έναν παίκτη, όταν δεν έχει κίνητρο.

Εμείς δουλέψαμε, προσπαθήσαμε και είχαμε ως στόχο να είμαστε έτοιμοι στα play off. Αφού δεν μπορούσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, δώσαμε χρόνο σε παιδιά, Την πίστη δεν την χάσαμε και το έχω ξαναπεί, όταν είμαστε συγκεντρωμένοι δύσκολα χάνουμε από τον αντίπαλο».

Αν νιώθετε «αδικημένος», που δεν είχατε τον  Μπεργκ σε ένα μεγάλο κομμάτι της σεζόν:

«Αυτά συμβαίνουν. Εμείς μάθαμε, ωριμάσαμε θα έλεγα και χωρίς αυτόν. Ο στόχος ήταν και είναι να είμαστε σύνολο και να μην εξαρτόμαστε από έναν παίκτη. Ο Μάρκους είναι πολύ σημαντικός για μας, αλλά έτσι έπρεπε να συνεχίσουμε, έτσι είναι η ζωή και η μπάλα. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε πολλά ματς με νέα παιδιά στην επίθεση. Είναι κέρδος αυτό, έχουμε επενδύσει σε αυτά τα παιδιά και θα χτίσουμε πάνω τους και ο σύλλογος θα έχει πολλά οφέλη από αυτό».

Για το αν είναι τελικοί, τα ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Βασικά έχουμε μια διαφορά πλέον, τα ματς είναι ωστόσο κοντά και με ένα άσχημο αποτέλεσμα, μπορεί να αλλάξει αυτό. Είναι σημαντικό να παρουσιαστούμε έτοιμοι, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Το είπα και πριν, όταν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.