ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας»

Ο Μάρκους Μπεργκ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης επί του Ατρομήτου με 2-0 και ο ίδιος δήλωσε πως ο Παναναθηναϊκός άξιζε την νίκη, αφού συνολικά έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση.

Μπεργκ: «Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας»

Ο Σουηδός άσος τόνισε πως έρχονται δύσκολα παιχνίδια και πρέπει οι «πράσινοι» να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά για να κατακτήσουν την πρώτη θέση των πλέι οφ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Η ομάδα έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, συνεχίσαμε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Ατρόμητος έπαιξε μόνο άμυνα, αλλά δικαιούμασταν τη νίκη και είμαι πολύ χαρούμενος που την πήραμε. Δε μας ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος περί φαβορί για την πρώτη θέση.

Εμείς συνεχίζουμε να παίζουμε γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Ξέρουμε ότι χρειάζεται πολλή ενέργεια για να τα καταφέρουμε, αλλά συνεχίζουμε στον δρόμο που έχουμε πορευτεί», ανέφερε ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού».

Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid)
Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid) 1.870 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.