ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κέρδισε τα πιο επικίνδυνα φάουλ

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν πήρε άριστα σε βαθμό ετοιμότητας, παρότι είχε να παίξει ένα μήνα!

Κέρδισε τα πιο επικίνδυνα φάουλ

Μπορεί τα κοντρόλ, οι πάσες, τα σουτ που επιχειρεί να σκορπούν κάποιες φορές απογοήτευση αλλά ο Αμπντούλ Ατζαγκούν αποτελεί πολύτιμο γρανάζι για την εύρυθμη λειτουργία του Παναθηναϊκού.

Ο Αφρικανός πήρε τη θέση του Ντάνιελ Πράνιτς χθες κι η ομάδα ανέβασε εντυπωσιακά τους αριθμούς σε κατοχή, κλεψίματα, χώρια που οι επικίνδυνοι παίκτες του Ατρομήτου δεν ακούμπησαν μπάλα αφού σπανίως κατάφερναν να βγάλουν το τόπι πάνω από τη σέντρα.

Το πρέσινγκ που εξασκούσαν ο Νιγηριανός μαζί με τον Ζέκα καμιά φορά κούραζε και το μάτι (!), με τον «Ατζα» να κερδίζει τα πιο επικίνδυνα φάουλ του ΠΑΟ στο πρώτο ημίχρονο. Άριστος ο βαθμός ετοιμότητας του βραχύσωμου μέσου που (σημειωτέον) είχαμε να δούμε ένα μήνα, είχε να παίξει από την ισοπαλία στην Κέρκυρα, αρχές Μάη.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.066 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.