ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Την άλλη Πέμπτη ο Σαρρής, τον Σεπτέμβρη ο Σα Πίντο

Την επόμενη εβδομάδα απολογούνται στον ανακριτή Κουρίδης, Σταθόπουλος, Σαρρής και ακολουθεί τελευταίος ο Μαρινάκης. Η γραφειοκρατία φέρνει τον Σα Πίντο στον ανακριτή τον… Σεπτέμβρη.

Την άλλη Πέμπτη ο Σαρρής, τον Σεπτέμβρη ο Σα Πίντο

Η απολογία του Γιάννη Παπακωνσταντίνου στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς την Δευτέρα 25/5, ήταν και η μοναδική απολογία κατηγορουμένου για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» που είχε προγραμματίσει ο Γιώργος Ανδρεάδης για την εβδομάδα που διανύουμε.   Τα επόμενα ραντεβού του ανακριτή με τους κατηγορούμενους της σπουδαιότερης υπόθεσης διαφθοράς που έχει αντιμετωπίσει ποτέ το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι για την επόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 2 Ιουνίου απολογείται ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ και πανίσχυρο πρόσωπο στο ελληνικό ποδόσφαιρο επί σειρά ετών, Θόδωρος Κουρίδης. Ο κ. Κουρίδης είναι κατηγορούμενος –μεταξύ άλλων- και για «διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης». Την Τετάρτη 3 Ιουνίου, θα απολογηθεί το παλαιότερο μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Αριστείδης Σταθόπουλος. Για την Πέμπτη 4 Ιουνίου έχει κληθεί ο τέως πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, κατηγορούμενος –μεταξύ άλλων κακουργημάτων- για «διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης».

Τελευταίος, πιθανότατα την μεθεπόμενη εβδομάδα, θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που –σύμφωνα με πληροφορίες- βαρύνεται με πέντε κακουργήματα. Για τις μέρες εκείνες, έχουν λάβει προθεσμία να απολογηθούν και επτά ποδοσφαιριστές της Βέροιας κατηγορούμενοι για δωροδοκία-δωροληψία.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.549 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.