ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Υπάρχει διάθεση, αλλά…

Μεγάλη διαφορά στο οικονομικό σκέλος, φαίνεται να υπάρχει ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Μεχντί Αμπεντ. «Θέλει να επιστρέψει», λέει ο μάνατζέρ του γαλλοαλγερινού.

Υπάρχει διάθεση, αλλά…

Ο μάνατζερ του Αμπεντ, Τζαμέλ Μπουκίρ, μίλησε στην «Sport Day», τονίζοντας: «Έχουν γίνει επαφές με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν θα ήθελα να πω σε ποιο σημείο βρίσκονται. Γνωρίζετε κι εσείς πάντως τι θέλει ο παίκτης. Ο Παναθηναϊκός είναι στο μυαλό του και θέλει να επιστρέψει».

Από κει και πέρα όμως, η πραγματικότητα, είναι λίγο διαφορετική, καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα, η οικονομική διαφορά είναι αρκετά μεγάλη και είναι δύσκολο να γεφυρωθεί το χάσμα.

Συνολικά, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να καλύψει ομάδα και παίκτη (γύρω στο 1,2 εκ. ευρώ), ωστόσο οι «πράσινοι» δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να συζητήσουν τέτοια ποσά. Ο Αμπεντ θα έρθει στην Ελλάδα (μάλλον σήμερα), θα γίνουν συζητήσεις, ωστόσο με αυτά τα δεδομένα, θεωρείται δύσκολο να υπάρξει συμφωνία. Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση δεν πρόκειται να γίνει σίριαλ, κάτι για το οποίο είναι αποφασισμένοι στο «τριφύλλι».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.