ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γι΄ αυτό πήρε την προθεσμία…

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε αυτοπροσώπως στο γραφείο του Γιώργου Ανδρεάδη για αν ζητήσει και εν τέλει να πάρει τη νέα προθεσμία για την απολογία του.

Γι΄ αυτό πήρε την προθεσμία…

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός πήγε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ανακριτή παρότι η απολογία του ήταν για τις 5 Ιουνίου, όπου θα ήταν και ο τελευταίος που θα πήγαινε να καταθέσει για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.

Επειδή όμως έχει ανοίξει η υπόθεση και υπάρχουν νέα στοιχεία με τελευταίο να είναι το περιβόητο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βέροια  (3-0), κάποιοι παίκτες του συλλόγου της Ημαθίας έχουν πάρει προθεσμία για τις 8 και 9 Ιουνίου. Έτσι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσήλθε στον ανακριτή αυτοβούλως για να ζητήσει η δική του κατάθεση να γίνει μετά τους 5 ποδοσφαιριστές της Βέροιας ζητώντας και όλη τη δικογραφία, αφού είναι κατηγορούμενος και για τη συμμετοχή στο συγκεκριμένο ματς για δωροδοκία – δωροληψία. Συνολικά ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είναι κατηγορούμενος για πέντε κακουργήματα, αφού θεωρείται διευθυντής της εγκληματικής οργάνωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.535 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.