ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πράσινος» ο Βέμερ

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Γενς Βέμερ, που έρχεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

«Πράσινος» ο Βέμερ

Ο 29χρονος αμυντικός της Πάντερμπορν, όπως σας είχαμε γράψει και τις προηγούμενες μέρες, κέρδισε πόντους, έναντι του Λιζόν του Άγιαξ και θα είναι ο επόμενος δεξιός μπακ του «τριφυλλιού». Έρχεται ως ελεύθερος από τη γερμανική ομάδα και αφού περάσει τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει συμβόλαιο.

Ο Βέμερ θα είναι άμεσα στην Αθήνα για να προχωρήσει η μεταγραφή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι τριετές, με τις ετήσιες απολαβές να μην έχουν γίνει γνωστές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.