ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

«Πνίγηκε…»

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στην πρώτη πράξη των τελικών της Α1 πόλο, καθώς γνώρισε τη συντριβή από τον Ολυμπιακό 16-2. Η σειρά μεταφέρεται στο Ιλίσιο την Παρασκευή (29/05).

«Πνίγηκε…»

Χωρίς τον Παναγιώτη Παπαδόγκωνα λόγω τιμωρίας και τον Κώστα Λούδη, οι «πράσινοι» παραδόθηκαν άνευ όρων στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού και έμεινα από νωρίς πίσω στο σκορ.

Το «τριφύλλι» δεν μπόρεσε να μπει σε κανένα σημείο του αγώνα στο πνεύμα το ματς και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να το εκμεταλλευτούν και να κλείσουν το πρώτο οκτάλεπτο μπροστά στο σκορ με 2-0.

Ίδια εικόνα είχε και το δεύτερο οκτάλεπτο, αφού ο Ολυμπιακός είχε ξεκάθαρη υπεροχή στον παίκτη παραπάνω και με τους Μάγιαρακ και Μουρίκη, έκλεισε το ημίχρονο στο 5-1.

Στην επανάληψη οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να ελέγξουν το ρυθμό και έδωσαν το δικαίωμα στον Κυπελλούχο Ελλάδας, να ξεφύγει με 10-2 στο φινάλε του τρίτου οκταλέπτου.

Το μόνο που απέμενε να γίνει γνωστό ήταν το μέγεθος της ήττας για το «τριφύλλι, στο τέταρτο οκτάλεπτο, με το 16-2 να έρχεται απολύτως φυσιολογικά αν αναλογιστεί κανείς τα μεγέθη των δύο ομάδων.

Πλέον η σειρά των τελικών, πηγαίνει στην έδρα του τριφυλλιού την προσεχή Παρασκευή (29/05).

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-1, 5-1, 6-0.

Ολυμπιακός (Βλάχος): Βλαχόπουλος, Ποντικέας, Μουρίκης 3, Μάγιαρακ 4, Δερβίσης, Ντόσκας, Γούνας, Φουντούλης, Δελακάς, Κολόμβος 2

Παναθηναϊκός (Λαζαρίδης): Γερακούδης, Καλογεράκος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ