Ποδόσφαιρο

Κουτρουμπής: «Νίκη μπροστά στον κόσμο μας»

Διαφορετικό ΠΑΟΚ περιμένει στη Λεωφόρο ο Γιώργος Κουτρουμπής, ενώ αναφέρθηκε και στη θέση που τον χρησιμοποιεί ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο αμυντικός του τριφυλλιού, στάθηκε στη συγκέντρωση που έδειξαν στο ματς οι συμπαίκτες του και τόνισε πως θέλει νίκη την Κυριακή μπροστά στο κοινό της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη σήμερα. Ο ΠΑΟΚ ήθελε πολύ τη νίκη, γιατί δεν είχε κερδίσει τα δύο προηγούμενα παιχνίδια του. Εμείς ήρθαμε για ένα θετικό αποτέλεσμα και τελικά πήραμε αυτή τη νίκη. Από την αρχή των πλέι οφ είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, έχουμε δουλέψει πολύ γι’ αυτό το στόχο και αυτό μας βγαίνει στους αγώνες. Δεν τελείωσε η πρώτη θέση, θέλουμε τη νίκη και στο επόμενο παιχνίδι, στη Λεωφόρο για να την εξασφαλίσουμε.

Περιμένουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος, γιατί θα είναι η τελευταία του ευκαιρία, όμως εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και πιστεύω ότι μαζί με τον κόσμο μας θα πανηγυρίσουμε τη νίκη».

Για τη θέση του αμυντικού χαφ που αγωνίζεται: «Παίζω για πρώτη φορά σε αυτή τη θέση, δουλεύω όσο μπορώ και ο προπονητής με εμπιστεύτηκε από το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ. Εγώ δεν έχω κάποια προτίμηση».

Exit mobile version