ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην εθνική και πάλι ο Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ για ακόμα μία φορά κλήθηκε στην εθνική Σουηδίας, για τα παιχνίδια με Νορβηγία και Μαυροβούνιο, τα οποία είναι προγραμματισμένα για τις 8 και 14 Ιουνίου.

Στην εθνική και πάλι ο Μπεργκ

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι σε καλή κατάσταση και παρά το γεγονός πως στα παιχνίδια των πλέι οφ έχει αγωνιστεί ως αλλαγή, λόγω και των προβλημάτων που είχε μετράει 3 γκολ.

Ο Μπεργκ πλέον είναι σταθερά στις κλήσεις του Έρικ Χάμρεν και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό αν δει κανείς τις σεζόν που έχει πραγματοποιήσει ο Σουηδός με τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι που θα δώσει η Σουηδία με την Νορβηγία είναι φιλικό και θα διεξαχθεί στις 8 Ιουνίου, ενώ μία ημέρα πριν είναι η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ στην Superleague. Έτσι ο Αναστασίου λογικά δεν θα τον έχει στην διάθεση του, ειδικά αν η πρωτιά έχει εξασφαλιστεί, που είναι και το πιο πιθανόν.

Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid)
Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid) 1.870 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.