ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έκανε την πρώτη του προπόνηση ο Λουντ

Ο Ρόμπιν Λουντ πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Έκανε την πρώτη του προπόνηση ο Λουντ

Ο Φινλανδός μέσος που βρίσκεται στην χώρα μας από την Τρίτη, βρέθηκε σήμερα στο Κορωπί για να προπονηθεί για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Λουντ προπόνηθηκε μαζί με εκείνους που δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι της Τούμπας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν αποθεραπεία. Ο Αναστασίου τον καλωσόρισε την ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να καλωσορίσουμε έναν καινούριο παίκτη στην ομάδα, τον Ρόμπιν, ο οποίος θα κάνει κάποιες μέρες προπονήσεις μαζί μας και μετά θα έρθει πάλι από την αρχή της προετοιμασίας».

Από την Κυριακή θα προπονηθεί με την ομάδα και ο Νίκος Καλτσάς ο οποίος αυτή την περίοδο ψάχνει το νέο του σπίτι. Όπως και ο Λουντ έτσι και ο Καλτσάς θα προπονηθούν μέχρι να τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και το επόμενο ραντεβού θα γίνει με την έναρξη της προετοιμασίας.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.