ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άγιαξ ο Καρέλης

Την περίπτωση του Νίκου Καρέλη φέρεται να εξετάζουν στον Άγιαξ, σύμφωνα με ολλανδικά δημοσιεύματα.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άγιαξ ο Καρέλης

Ο Νίκος Καρέλης τη φετινή σεζόν έχει σημειώσει ανοδική πορεία και η αγωνιστική του εικόνα δεν θα μπορούσε παρά να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ξένων συλλόγων.

Συγκεκριμένα, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει,  η Ουντινέζε, που τον παρακολουθεί αρκετό διάστημα, η Βέρντερ Βρέμης, η Τορίνο και  η Λιλ.

Τις τελευταιες ημέρες έχει προστεθεί και ο Άγιαξ στις ομάδες που διεκδικούν το νεαρό επιθετικό, πληροφορία που επιβεβαιώνεται από το ολλανδικό σάιτ «AjaxFanzone».  Στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter αναφέρει πως εκτός από τον Δημήτρη Γούτα της Ξάνθης και ο Νίκος Καρέλης βρίσκεται στο στόχαστρο του συλλόγου.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.553 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 23 χρόνος άσος, βέβαια,  μέσα από δηλώσεις του, δε φαίνεται ιδιαίτερα πρόθυμος να αποχωρήσει για την ώρα από τον Παναθηναϊκό, καθώς με ακόμη μία καλή σεζόν την επόμενη χρονιά θα έχει πολύ περισσότερες προτάσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.