ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βέμερ: «Ήρθα για να κερδίσω τίτλους»

Ο Γενς Βέμερ υπέγραψε το τριετές του συμβόλαιο και στην συνέχεια παρουσιάστηκε από τον Παναθηναϊκό, κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «πρασίνων».

Βέμερ: «Ήρθα για να κερδίσω τίτλους»

Ο Γερμανός δεξιός μπακ παρουσιάστηκε πριν από λίγη ώρα και όπως είπε στις πρώτες του δηλώσεις, αισθάνεται χαρούμενος που ανήκει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και νιώθει έτοιμος. Στόχος του είναι να προσφέρει και να κερδίσει τίτλους, ενώ αναφέρθηκε και στον Μάρκους Μινχ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήρθα για να παίξω και να κερδίσω τίτλους. Και φυσικά για να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Αισθάνομαι καλά και είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και νιώθω πανέτοιμος. Είναι μία καινούργια εμπειρία για μένα και θα δούμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε για να τα πάμε καλά».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει προς τον κόσμο: «Ελπίζω να είναι μαζί μας και να μας υποστηρίζει».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.227 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Μάρκους Μινχ: « Ήταν μεγάλος ποδοσφαιριστής και αν μπορώ και γω να του μοιάσω λίγο θα είναι όλα καλά».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Γενς Βέμερ. Ο Γερμανός αμυντικός θα αγωνίζεται στην ομάδα μας από τη νέα χρονιά μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Ήθελα μια καινούργια πρόκληση στην καριέρα μου και νιώθω ότι εδώ μπορώ να τη βρω, διεκδικώντας τίτλους και παίζοντας στην Ευρώπη με τη νέα μου ομάδα. Ελπίζω να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν και να ικανοποιήσω τους οπαδούς μας», δήλωσε ο Βέμερ, μετά την υπογραφή του τριετούς συμβολαίου του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.