ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πιο φθηνά από ποτέ στη Λεωφόρο!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τις τιμές στα διαρκείας της επόμενης σεζόν, με ιστορικό... χαμηλό για τη Λεωφόρο, όσο αναφορά τις τιμές στις κάρτες διαρκείας της νέας περιόδου.

Πιο φθηνά από ποτέ στη Λεωφόρο!

Ο Παναθηναϊκός αλλάζει… και αλλάζει σε όλα τα επίπεδα, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει σήμερα τις τιμές των καρτών διαρκείας της επόμενης περιόδου, στέλνοντας τον κόσμο της ομάδας στη Λεωφόρο, πιο φθηνά από ποτέ! Η φράση “το ποιο οικονομικό διαρκείας στην ιστορία της Λεωφόρου”, βρίσκει απόλυτη εφαρμογή, με τον Σύλλογο να ρίχνει τις τιμές πολύ χαμηλά, για μια Λεωφόρο γεμάτη κάθε Κυριακή, από την επόμενη σεζόν!

Η ΠΑΕ με συναίσθηση της δύσκολης οικονομικής πραγματικότητας, παρουσιάζει τα νέα διαρκείας τα οποία είναι πιο οικονομικά από κάθε άλλη φορά. Οι τιμές των καρτών διαρκείας εμφανίζονται μειωμένες σε όλες τις θύρες, πλην της Θύρας 3, ενώ η διάθεσή τους θα ξεκινήσει την Τρίτη από τα εκδοτήρια και την Πέμπτη ηλεκτρονικά.

Παράλληλα οι τελικές τιμές των εισιτηρίων προκύπτουν μετά και την εγγραφή μέλους. Για παράδειγμα, η τιμή για ένα «διαρκείας» στη θύρα 11 δεν είναι στα 300 ευρώ που αναγράφεται στην ανακοίνωση, αλλά 450 (300+150 η εγγραφή μέλους), αλλά παραμένει χαμηλότερη από τα 500 ευρώ που είναι η τιμή του στην τρέχουσα σεζόν. Επίσης στις θύρες που βρίσκονται στα κόρνερ, από τα 340 και τα 400 ευρώ, η τιμή πέφτει στα 190, συμπεριλαμβανομένου του κόστους για την εγγραφή στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία» με δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου στις συγκεκριμένες θύρες.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.837 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όποιος δεν επιθυμεί να εγγραφεί μέλος στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία» θα πρέπει να περιμένει έως τις 8 Αυγούστου, οπότε και θα απελευθερωθεί η πώληση, αλλά με σαφώς περιορισμένη πλέον διαθεσιμότητα. Η προτεραιότητα στα μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», δίνεται προφανώς ως προνόμιο εγγραφής.

Πρέπει να σημειωθεί επίσης και το γεγονός πως όποιος αγοράσει κάρτα διαρκείας έως τις 30 Ιουνίου, με μετρητά ή πιστωτική κάρτα χωρίς δόσεις, θα έχει έκπτωση 10% στην τιμή του.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για την πίστη στην ομάδα και τη στήριξη στον Σύλλογο, σας υποδέχεται τη νέα σεζόν με το πιο οικονομικό εισιτήριο διαρκείας στην ιστορία της Λεωφόρου!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα μπορούν να ανανεώσουν ή να αποκτήσουν την Κάρτα Διαρκείας τους για τη νέα σεζόν από την Τρίτη 2/6 (Θύρα 3, 12:00-17:30), την Τετάρτη 3/6 (Θύρα 3, 10:00-15:00 λόγω αγώνα) και τις υπόλοιπες ημέρες στο κανονικό ωράριο λειτουργίας 9:30-17:30 στη Θύρα 3. Η ηλεκτρονική διάθεση ξεκινά την Πέμπτη 4/6 από το pao.gr

Σας ευχαριστούμε και σας υποδεχόμαστε τη νέα σεζόν σε ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο, με μια ομάδα γεμάτη υπερηφάνεια για όλους εσάς.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.