ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Women In Green

Θαυμάστρια της Ελλάδας η σύζυγος του Βέμερ (Pics)

Η εντυπωσιακή σύζυγος του Γενς Βέμερ, έχει κλέψει την παράσταση από την στιγμή που ο Γερμανός ποδοσφαιριστής έχει έρθει στην Ελλάδα.

Θαυμάστρια της Ελλάδας η σύζυγος του Βέμερ (Pics)

Από την ημέρα που ο Βέμερ έχει φτάσει στη χώρα μας για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, η σύζυγός του Αλεξάντρα Χούλντεν, φαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή.

Αυτό φάνηκε και κατά τη διάρκεια της παρουσία τους στα γραφεία της ΠΑΕ, καθώς με το που υπέγραψε ο 29χρονος μπακ, το συμβόλαιό του, άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες με το κασκόλ της ομάδας, χαμογελαστοί.

Μάλιστα όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η πανέμορφη Αλεξάντρα, δηλώνει φανατική θαυμάστρια της χώρας μας.

ÁÖÉÎÇ ÔÏÕ  ÃÅÍÓ ÂÅÌÅÑ ÃÉÁ ÔÇÍ ÏÌÁÄÁ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ
ÕÐÏÃÑÁÖÇ ÔÏÕ ÃÅÍÓ ÂÅÌÅÑ ÌÅ ÔÇÍ ÏÌÁÄÁ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ  *** ÐÁÅ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ ***
1255319

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ