ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ενημερωτικό έντυπο Παναθηναϊκής Συμμαχίας 2015-2016

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία μέσα από τη σελίδα της στο facebook, γνωστοποιεί στο κοινό, τα προνόμια, τις κατηγορίες, το κόστος εγγραφής αλλά και τους τρόπους εγγραφές νέων μελών για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Ενημερωτικό έντυπο Παναθηναϊκής Συμμαχίας 2015-2016

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας:

«Φίλε Σύμμαχε,

Με την Κάρτα Μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας 2015/16 γίνεσαι μέρος μιας σπουδαίας προσπάθειας ο αγαπημένος μας Σύλλογος να πετύχει τους στόχους του διοικούμενος από εσένα, τον κόσμο του, τη λαϊκή του βάση.

Κύριοι στόχοι της Παναθηναϊκή Συμμαχίας για τη νέα σεζόν είναι οι εισφορές των Μελών μας να οδηγήσουν στην τελική ευθεία των έργων ανάπλασης της Λεωφόρου, ώστε ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει το γήπεδο που αξίζει στην ιστορία και στους φιλάθλους του.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.139 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον, αταλάντευτος στόχος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας παραμένει η στήριξη στον Ερασιτέχνη, όχι μόνο επειδή παραχωρεί στην ομάδα μας το «Απ. Νικολαΐδης», αλλά κυρίως γιατί ο Παναθηναϊκός είναι «Σύλλογος Μεγάλος» λόγω των υποδομών του σε όλα τα αθλήματα και της δόξας που χαρίζει «η μάνα του Λόχου» στο Τριφύλλι με εκατοντάδες εκκολαπτόμενους Πρωταθλητές.

Επίσης, αυτονόητη ηθική ανάγκη των Μελών του Σωματείου μας είναι η ενίσχυση της κοινωνικής προσφοράς προς τους συμπολίτες μας που πλήττονται στην εποχή της κρίσης και της ανεργίας. Η Παναθηναϊκή Συμμαχία που απαρτίζεται από συνειδητοποιημένους για την ταυτότητά τους φιλάθλους, αισθάνεται την ευθύνη να διαιωνίσει και να αυξήσει το κοινωνικό έργο του Παναθηναϊκού μας.

Παράλληλα το Σωματείο μας, αναγνωρίζοντας την εμπιστοσύνη σου, επιθυμεί μέσα από την πρωτοποριακή Κάρτα Μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, να σου προσφέρει δεκάδες προνόμια και βεβαίως τη χρονική προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων που εξασφαλίσαμε -κατόπιν συμφωνίας με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- για κάθε Μέλος μας.

Ως μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ανήκεις στη μεγάλη οικογένεια του Παναθηναϊκού και δικαιούσαι ν’ απολαμβάνεις καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς δεκάδες σημαντικές υπηρεσίες, προνόμια, δώρα και εκπτώσεις έως και 70%, από όλες τις συμβεβλημένες με την Παναθηναϊκή Συμμαχία εταιρείες.

Από το κορυφαίο αγαθό της Υγείας έως την ανάγκη για Εκπαίδευση και από τις βασικές καταναλωτικές συνήθειες έως την επιθυμία για Ψυχαγωγία, Τεχνολογία και Πολιτισμό, με την επίδειξη και μόνο της Κάρτας Μέλους έχεις αμέσως σημαντικές εναλλακτικές προτάσεις, με μειωμένο κόστος και υψηλή ποιότητα.

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία εκπληρώνοντας στο μέγιστο τους καταστατικούς σκοπούς της στοχεύει στην ενίσχυση της Ομάδας μέσα από τη διεύρυνση της μεγάλης οικογένειας του Παναθηναϊκού και στην αμφίδρομη στήριξη μεταξύ Ομάδας και Φιλάθλων εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων».

Η κάρτα μέλους έχει πέντε διαβαθμίσεις (50, 100, 150, 350 και 2000 ευρώ) τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά, μαζί με τα προνόμιά του κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.