ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Το καλύτερο αντίο… (vid, pics)

Σαν σήμερα πριν από 6 χρόνια, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης έδινε το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι με την φανέλα του Παναθηναϊκού πανηγυρίζοντας το triple crown με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το καλύτερο αντίο... (vid, pics)

Ο άνθρωπος που αγάπησε όσο λίγοι την ομάδα και πρόσφερε τις υπηρεσίες του για 19 ολόκληρα χρόνια, έκλεισε μία σπουδαία καριέρα σηκώνοντας στον ουρανό του ΟΑΚΑ, ακόμα ένα πρωτάθλημα, το 11ο συνολικά με την φανέλα του «τριφυλλιού».

Μέσα στην σεζόν ο Παναθηναϊκός είχε ήδη σηκώσει το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και το Ευρωπαϊκό στο Βερολίνο και τώρα ήταν η σειρά για το πρωτάθλημα με αντίπαλο μάλιστα τον Ολυμπιακό. Η νίκη με 94-81 ολοκλήρωνε το triple crown και ο μεγάλος αρχηγός έκλεινε με τον καλύτερο τρόπο την καριέρα του.

Συνολικά με το τριφύλλι στο στήθος σήκωσε 11 πρωταθλήματα, 8 Κύπελλα, 6 Ευρωπαϊκά και 1 Διηπειρωτικό, πριν προσθέσει και άλλους τίτλους ως μέλος του τεχνικού τιμ.

ÄÉÁÌÁÍÔÉÄÇÓ ÁËÂÅÑÔÇÓ / ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÔÅËÉÊÏÓ ÐËÅÉ ÏÖ) DIAMANTIDIS ALVERTIS / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (PLAY OFF FINAL)
ÁËÂÅÑÔÇÓ / ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÔÅËÉÊÏÓ ÐËÅÉ ÏÖ) ALVERTIS / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (PLAY OFF FINAL)
ÄÉÁÌÁÍÔÉÄÇÓ ÁËÂÅÑÔÇÓ / ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÔÅËÉÊÏÓ ÐËÅÉ ÏÖ) DIAMANTIDIS ALVERTIS / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (PLAY OFF FINAL)
 
ÐËÅÉ ÏÖ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏ-ÏÓÖÐ / PLAY OFF / FINAL / PANATHINAIKOS-OLYMPIAKOS

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.