ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Ο Εσιέν μπορεί να μας βοηθήσει αρκετά»

Στο γεγονός πως ο Μικαέλ Εσιέν μπορεί να βοηθήσει αρκετά τον Παναθηναϊκό, στάθηκε ο Κάρλος Ζέκα σε δηλώσεις του, μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα ο αρχηγός, τόνισε πως η ομάδα πρέπει να κλείσει με νίκες το μίνι πρωτάθλημα, ανεξάρτητα του βαθμολογικού ενδιαφέροντος.

Ζέκα: «Ο Εσιέν μπορεί να μας βοηθήσει αρκετά»

Αναλυτικά όσα είπε στη «Record»:

Για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ και την εξασφάλιση του εισιτήριου που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: 

«Ήταν αυτό που θέλαμε. Δεν περιμέναμε ότι θα γινόταν τόσο γρήγορα. Αλλά τα πήγαμε καλά, καταφέραμε να σκοράρουμε και να είμαστε καλοί αμυντικά. Τώρα θέλουμε να κερδίσουμε στα δύο επόμενα παιχνίδια για να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα πλέι οφ».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την επόμενη σεζόν: 

«Σε κάποια φάση της σεζόν πιστέψαμε ότι θα μπορούσαμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ωστόσο, χρειάζεται να προχωρήσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά εν όψει της νέας σεζόν, στην οποία θα είμαστε περισσότερο έμπειροι».

Για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Μίκαελ Εσιέν: 

«Υπάρχει συζήτηση εδώ ότι θα έρθει. Πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που μπορεί να μας βοηθήσει αρκετά. Ελπίζω ότι θα γίνει αυτό, αλλά έτσι και αλλιώς πιστεύω και στην τωρινή ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.