ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Γκρεμίζεται» το αεροδρόμιο…

Μέχρι αργά το βράδυ αναμένεται η άφιξη του Μικαέλ Εσιέν στην Αθήνα και το «Ελ. Βενιζέλος», προετοιμάζεται να ζήσει στιγμές… παρελθόντος, με την παρουσία του κόσμου να θεωρείται δεδομένη.

«Γκρεμίζεται» το αεροδρόμιο…

Μόνο χαμογελαστοί μπορούν να είναι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, σήμερα το πρωί. Πανέμορφο ποδόσφαιρο και άλλη μια νίκα επί του ΠΑΟΚ, εξασφάλιση της συμμετοχής στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και… Εσιέν!

Ο 32χρονος Γκανέζος αναμένεται σήμερα στην Αθήνα (μέχρι το βράδυ θα αφιχθεί, άγνωστο ακόμα το πότε ακριβώς), προκειμένου να περάσει αύριο από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία, αφού ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, μια κίνηση που θα προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στον «πράσινο» κόσμο.

Το τάιμινγκ δεν μπορούσε να είναι καλύτερο, με τον Παναθηναϊκό να «ζωγραφίζει» στο γήπεδο, τον κόσμο να ζητάει επιτακτικά το πρωτάθλημα, την επόμενη σεζόν και τον Εσιέν να φτάνει σήμερα. Μία ημέρα όπου ο κάθε Παναθηναϊκός χαμογελά…

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.066 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.