ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κλείστε θέση στη Λεωφόρο!

Από αύριο τίθενται στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού, οι κάρτες διαρκείας της επόμενης περιόδου. Κλείστε θέση στη Λεωφόρο, πιο φθηνά από ποτέ!

Κλείστε θέση στη Λεωφόρο!

Από αύριο κιόλας, μπορούν οι φίλοι του «τριφυλλιού» να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν, τα οποία τίθενται σε κυκλοφορία.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για την πίστη στην ομάδα και τη στήριξη στον Σύλλογο, σας υποδέχεται τη νέα σεζόν με το πιο οικονομικό εισιτήριο διαρκείας στην ιστορία της Λεωφόρου!

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.844 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα μπορούν να ανανεώσουν ή να αποκτήσουν την Κάρτα Διαρκείας τους για τη νέα σεζόν από την Τρίτη 2/6 (Θύρα 3, 12:00-17:30), την Τετάρτη 3/6 (Θύρα 3, 10:00-15:00 λόγω αγώνα) και τις υπόλοιπες ημέρες στο κανονικό ωράριο λειτουργίας 9:30-17:30 στη Θύρα 3. Η ηλεκτρονική διάθεση ξεκινά την Πέμπτη 4/6 από το pao.gr

Σας ευχαριστούμε και σας υποδεχόμαστε τη νέα σεζόν σε ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο, με μια ομάδα γεμάτη υπερηφάνεια για όλους εσάς.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο, κάνοντας κλικ ΕΔΩ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.