ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άξονας «δυναμίτης» του χρόνου!

Αν υπογράψουν Εσιέν, Αμπέιντ του χρόνου οι κεντρικοί χαφ θα υψώνουν «τείχος» στον αντίπαλο.

Άξονας «δυναμίτης» του χρόνου!

Τα εντυπωσιακά «πατήματα» μπάλας του Γιώργου Κουτρουμπή στο 52΄, ανάμεσα σε Κάτσε, Σαββίδη. στάθηκαν αφορμή για χιουμοριστικές ατάκες ανάμεσα στους φίλους της ομάδας με αφορμή ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση του υψηλόσωμου μπακ ως «κυμοτοθραύστη» στο κέντρο.

«Ο Εσιέν έρχεται τώρα να …φάει την θέση του Κουτρουμπή;», «δώστε τα λεφτά να καλύψουμε άλλη θέση, βρήκαμε «εξάρι» για δέκα χρόνια» είναι οι χαρακτηριστικές φράσεις που έμειναν.

Με τα 190 εκατοστά του και τον εξαιρετικό (για τη θέση του) τρόπο που χειρίζεται το τόπι, ο 23χρονος «έσωσε» την καριέρα του χάρις την έμπνευση Αναστασίου να τον τραβήξει ψηλά, αλλά και τον δικό του βαθμό ετοιμότητας μιας και το παιδί θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τον MVP της extra season μαζί με τον Σωτήρη Νίνη.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.031 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Του χρόνου ο άξονας θα είναι «σκληρός», ιδίως αν υπογράψουν Εσιέν, Αμπέιντ. Οι παραπάνω μαζί με Ζέκα, Λαγό, Κουτρουμπή θα βάλουν στο χρονοντούπαλο το soft προσωπείο που είχε φέτος το κλαμπ (ειδικά στην Ευρώπη) όπου με Μέντες, Μπούι, Πράνιτς η πίεση που ασκούνταν ήταν υποτυπώδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.