Μπάσκετ

«Δεν χαλαρώσαμε καθόλου, είχαμε ψυχραιμία»

Στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν χαλάρωσε καθόλου και είχε ψυχραιμία όταν ο ΠΑΟΚ πλησίασε, στάθηκε ο προπονητής του «τριφυλλιού», Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το sweep απέναντι στον ΠΑΟΚ και πλέον περιμένει τον Ολυμπιακό, στους τελικούς της Α1. Ο κόουτς των «πράσινων» στάθηκε στη σωστή διαχείριση της ομάδας του, στο τρίτο και τελευταίο ματς της σειράς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, γιατί παρά το 2-0 ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη και ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο. Δεν χαλαρώσαμε καθόλου. Βοήθησαν στην αρχή τα εύστοχα τρίποντα, αλλά οι παίκτες ήρθαν αποφασισμένοι να κερδίσουν.

Στο πρώτο ημίχρονο πήραμε μια καλή διαφορά. Έχουμε δείξει μέσα στη χρονιά, όταν παίρνουμε τη διαφορά ότι τη χάνουμε και κρατάω ότι είχαμε την ψυχραιμία και την κρατήσαμε σήμερα. Κρατάω ότι όταν ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, το περιμέναμε και εκεί δεν λειτουργήσαμε τόσο καλά σε άμυνα και επίθεση. Να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στον ΠΑΟΚ και τον κόουτς Μαρκόπουλο. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχει παίξει μπάσκετ ποιότητας και νομίζω ότι του αξίζουν πολλά».

Exit mobile version