ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σενάρια για Λουγκάνο (vids)

Το Ντιέγκο Λουγκάνο βάζουν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Σενάρια για Λουγκάνο (vids)

Ο διεθνής Ουρουγουανός αμυντικός ύψους 1,88, βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «fotbollskanalen», η οποία αναφέρει πως ο 35χρονος αμυντικός αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την  από την Χάκεν (Σουηδία).

Ο Ντιέγκο Λουγκάνο μετρά 95 συμμετοχές στην Εθνική Ουρουγουάης, από το 2003 όπου και συμμετείχε για πρώτη φορά, έχοντας μάλιστα σημειώσει και εννέα γκολ.

Η καριέρα του ξεκίνησε το 1999, από τη Νασιονάλ, ενώ από το 2003 έως το 2006 στη Σάο Πάολο, ενώ μετά ήρθε η πρώτη του Ευρωπαϊκή εμπειρία, με τη Φενέρμπαχτσε, στην οποία έμεινε για πέντε χρόνια.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.135 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το 2011 τον απέκτησε η Παρί Σεν Ζερμέν από την οποία δόθηκε δανεικός στη Μάλαγα, ενώ στη συνέχεια (2013) μεταγράφηκε στην Γουέστ Μπρομ. Το καλοκαίρι του 2014 πήγε στη Χάκεν στη Σουηδία, από την οποία μένει ελεύθερος φέτος, με την Σουηδική ιστοσελίδα να βάζει στο κόλπο τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι άνθρωποι της Χάκεν θέλουν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Ουρουγουανού, ωστόσο οι “σειρήνες” από άλλες ομάδες της Ευρώπης, μαζί με αυτές και ο Παναθηναϊκός, καθιστούν δύσκολη την παραμονή του Λουγκάνο, στο Γκέτεμποργκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.