ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Δώσαμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά»

Ικανοποιημένος από την συνολική εικόνα του Παναθηναϊκού, εμφανίστηκε στο σχόλιο του μετά τον αγώνα ο Γιάννης Αναστασίου, που αναφέρθηκε και στην χρησιμοποίηση του Μαρινάκη και του Δώνη.

Αναστασίου: «Δώσαμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά»

Ο τεχνικός του τριφυλλιού θα ήθελα την νίκη στο σημερινό παιχνίδι, αλλά έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Το σχόλιο του Γιάννη Αναστασίου στην κάμερα της Nova:

«Δώσαμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά όπως ο Μαρινάκης και Δώνης και νομίζω πως η συνολική μας εικόνα ήταν καλή. Θα μπορούσαμε να σημειώσουμε ένα γκολ, δεν το καταφέραμε αλλά η εικόνα ήταν καλή. Μένει ένα παιχνίδι να κλείσουμε ωραία την χρονιά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.