ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Είδαν Καρέλη οι Άγγλοι

Άνθρωπος της QPR βρέθηκε χθες στη Λεωφόρο, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το Νίκο Καρέλη.

Είδαν Καρέλη οι Άγγλοι

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Goal», εκπρόσωπος της αγγλικής ομάδας, βρέθηκε στο «Απ. Νικολαΐδης» για να παρακολουθήσει δια ζώσης τον επιθετικό του Παναθηναϊκού. Ο Καρέλης βρίσκεται στο «στόχαστρο» πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων, με τους «πράσινους» να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο πώλησης του Ηρακλειώτη φορ, αρκεί αυτό να συμβεί με το ανάλογο αντίτιμο.

Θα επιστρέψει η Λιλ…

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών η Λιλ, κατέθεσε πρόταση ύψους 2,8 εκ. ευρώ, προς τον Παναθηναϊκό, για την απόκτηση του παίκτη, εισπρα΄τοντας αρνητική απάντηση, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο, για… επιστροφή των Γάλλων, με καλύτερη οικονομικά πρόταση.

Το καλοκαίρι όσον αφορά τον Καρέλη αναμένεται να είναι καυτό, καθώς οι εμφανίσεις του άσου του «τριφυλλιού», δεν έχουν περάσει απαρατήρητες, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε ετοιμότητα, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο ποδοσφαιριστής.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.385 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.