ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ενθουσιασμένος ο Βέμερ

Ο Γενς Βέμερ επέστρεψε στην Γερμανία και μίλησε σε ιστοσελίδα της χώρας του για τον Παναθηναϊκό και τις πρώτες του εντυπώσεις από τον νέο του σύλλογο.

Ενθουσιασμένος ο Βέμερ

Ο Βέμερ έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από το πλάνο που του παρουσίασαν οι άνθρωποι του τριφυλλιού και αναφέρθηκε στην πρώτη του εμπειρία από την Λεωφόρο, όπου παρακολούθησε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα oz-online.de:

«Το πλάνο είναι εξαιρετικά ελκυστικό. Εντυπωσιαστήκαμε από τη χώρα, την πόλη, την ομάδα και τους ανθρώπους της», τόνισε αρχικά ο 29χρονος αμυντικός και αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα της Λεωφόρου: «Το γήπεδο ήταν γεμάτο και ήταν φανταστική ατμόσφαιρα…»

«Η ποιότητα ζωής είναι πολύ καλή, οι άνθρωποι στην Ελλάδα είναι απίστευτα καλοί και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι τρομερά επαγγελματίες και δουλεύουν πολύ σκληρά».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.213 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.