ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ίδια περίπτωση με Ζιλμπέρτο, Σισέ

Αμφιβάλλετε πως αν ο Εσιέν ξεκινήσει «μουδιασμένα» τη σεζόν οι «ειδικοί» θα πλακώσουν να τον βγάλουν σκάρτο;

Ίδια περίπτωση με Ζιλμπέρτο, Σισέ

Ο Μίκαελ Εσιέν είναι η πιο αβανταδόρικη μεταγραφή του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια, ίδιας βαρύτητας μ’ εκείνες του Τζιμπρίλ Σισέ και του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Όλοι ήρθαν στην Ελλάδα δίχως να βρίσκονται στο απόγειο της φόρμας τους, ίσα-ίσα που χρειάστηκαν εβδομάδες για να «πάρουν μπρος».

Σαν τώρα θυμόμαστε τα ειρωνικά σχόλια για το παρατσούκλι του αρχηγού της εθνικής Βραζιλίας («αόρατο τείχος»), τις συγκρίσεις με τον…Ντουντού (!!!) και τ’ αυθαίρετα συμπεράσματα κάποιων κρετίνων πως ο τελευταίος έπρεπε να παίζει στη θέση του Ζιλμπέρτο στους…«καριόκας»!!!

Αμ ο Γάλλος; Έβαλε γκολάρα στο ντεμπούτο του κόντρα στον Εργοτέλη, τέλη Αυγούστου, έκτοτε «σίγησε» για δύο μήνες κι ευτυχώς που μέχρι να ξανασκοράρει (στο 4-0 επί της Λάρισας στο Στάδιο) δεν γνώριζε τη γλώσσα μας ειδάλλως θα γινόταν έξαλλος διαβάζοντας τι γραφόταν γι αυτόν! Ήταν έτσι δομημένο το ρόστερ  επί Βραζιλιάνου και Γάλλου που η 11άδα ξεκινούσε από εκείνους, έτσι αν δεν απέδιδαν καλά η κριτική επικεντρωνόταν πάνω τους!

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μη νομίζετε πως ο Εσιέν θα ξεφύγει, απλώς ο Παναθηναϊκός είναι πάνοπλος στον άξονα σε σημείο Λαγός, Ζέκα, Κουτρουμπής, Αμπέιντ (;) να μπορούν να τον «προστατεύσουν»  με τα τρεξίματά τους, ώσπου ο Γκανέζος να βρει ρυθμό…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.