ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ευχαρίστησε Αναστασίου και Παναθηναϊκό

Ο Ντάνιελ Πράνιτς ενσωματώθηκε στην εθνική ομάδα της Κροατίας και για αυτό τον λόγο ευχαρίστησε τον Γιάννη Αναστασίου και τον Παναθηναϊκό.

Ευχαρίστησε Αναστασίου και Παναθηναϊκό

Οι πράσινοι έχουν εξασφαλίσει ήδη την πρώτη θέση των πλέι οφ και ο Κροάτης μέσος ζήτησε να φύγει λίγες ημέρες νωρίτερα, έτσι ώστε να βρεθεί με την αποστολή της εθνικής του ομάδας.

Το αίτημα του έγινε δεκτό, με τον Πράνιτς να ευχαριστεί μέσω facebook τον Αναστασίου και τον σύλλογο που τον άφησαν λίγες ημέρες νωρίτερα, από αυτό που είχε κανονιστεί.

«Ευχαριστώ τον προπονητή μου και την ομάδα μου τον Παναθηναϊκό. Ενσωματώνομαι στην Κροατία λίγες ημέρες νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο», έγραψε ο Πράνιτς στο facebook.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.422 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Thanks to my coach and to my club Panathinaikos F.C, I’m joining #Croatia national team a few days earlier than planned!…

Posted by Danijel Pranjić on Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.