ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ποιότητα, προσωπικότητα, καλή κυκλοφορία

Αυτά θα προσφέρει του χρόνου ο Ντάνιελ Πράνιτς που σκέφτεται να εξαντλήσει το συμβόλαιό του.

Ποιότητα, προσωπικότητα, καλή κυκλοφορία

Εκεί που μέχρι πριν μερικές εβδομάδες η αποχώρηση του Ντάνιελ Πράνιτς έμοιαζε σίγουρη (με προορισμό τα Εμιράτα) διαβάζουμε πως ο 33χρονος Κροάτης το ξανασκέφτεται, δίνοντας εντολή στον μάνατζέρ του να παύσει τις συζητήσεις με ενδιαφερόμενους συλλόγους.

Ο πρώην άσος της Μπάγερν έκανε κακή σεζόν αν κι ο προπονητής του τον κάλυψε πρόσφατα λέγοντας ότι στην ηλικία του, προερχόμενος από Μουντιάλ και με μόλις μια εβδομάδα διακοπές ήταν αναμενόμενο να μην «πετάει».

Ο Πράνιτς έχει άλλο ένα έτος συμβόλαιο, το buy-out που έχει είναι χαμηλότατο (150.000 ευρώ), ωστόσο η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι μικρό δέλεαρ για αυτόν που κοντεύει στην ολοκλήρωση της καριέρας του. Η ποιότητα του περισσεύει, ασχέτως αν δεν διαθέτει πια αντοχές, ταχύτητα. Αν μείνει, ο κόουτς κερδίζει σε εμπειρία, προσωπικότητα από ένα παιδί που μπορεί να προσφέρει στην καλή κυκλοφορία της μπάλας χωρίς να δυστροπεί αν μένει στον πάγκο.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.429 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.