ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο στόχαστρο της Αλ Χιλάλ ο Δώνης

Η Αλ Χιλάλ που έχει προπονητή το Γιώργο Δώνη, φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να θέλει τον νεαρό χαφ του τριφυλλιού, Χρήστο Δώνη.

Στο στόχαστρο της Αλ Χιλάλ ο Δώνης

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η ομάδα με την οποία ο Έλληνας προπονητής κατέκτησε το πρωτάθλημα πριν από μερικές ημέρες, είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Χρήστου Δώνη, με το οικονομικό αντάλλαγμα να είναι κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζουμε πως ο Χρήστος Δώνης, ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 3 χρόνια, όμως αν το σενάριο ευσταθεί δεν θα έλεγαν όχι σε πιθανή πώλησή του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.