ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διαμαντίδης 26 και 29 λεπτών!

Με χίλια ζόρια νίκησε ο ΟΣΦΠ τα εντός έδρας παιχνίδια του παρότι ο… τιμωρός του ήταν πολύ ώρα στον πάγκο.

Διαμαντίδης 26 και 29 λεπτών!

Λεπτομέρεια που πέρασε στα ψιλά. Ο φιναλίστ της Ευρωλίγκας μετράει φέτος 2/2 νίκες στο ΣΕΦ απέναντι στον Παναθηναϊκό (μετά χιλίων κόπων και βασάνων, βέβαια) την ώρα που ο μόνιμος πρωταθλητής επέλεγε να κρατήσει εκτός μάχης για πολύ ώρα τον ηγέτη του.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έπαιξε χθες 29 λεπτά, 26 είχε πατήσει γήπεδο στον αγώνα του Δεκεμβρίου, με τον γηπεδούχο να νικά με 6+6 πόντους το σύνολο που περνά μεταβατική περίοδο, προσπαθώντας να απογαλακτιστεί από τον κορυφαίο καλαθοσφαιριστή στην ιστορία του.

Αν ο Μανωλόπουλος κι οι παίκτες του βρουν τρόπο και φυσικές δυνάμεις (το rotation «κόντυνε» επικίνδυνα με τις απουσίες Γκιστ, Παππά, Μπατίστα) να κερδίσουν τα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ διατηρώντας φρέσκο τον αρχηγό τους ως το τέλος της σειράς τότε…όλα γίνονται!

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 44.259 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.