ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επέκταση συμβολαίου για Κοτσόλη

Ο Στέφανος Κοτσόλης υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, μέχρι και το καλοκαίρι του 2016, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Επέκταση συμβολαίου για Κοτσόλη

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Στέφανο Κοτσόλη για την μονοετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του έμπειρου τερματοφύλακα, ο οποίος θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2016».

«Αισθάνομαι υπερήφανος»

Ο Στέφανος Κοτσόλης στη δήλωσή του στο site της ΠΑΕ, εξέφρασε την υπερηφάνεια του που ανήκει στον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως έχει μεγάλη ευθύνη όσο αναφορά τη μεταλαμπάδευση του «πράσινου» dna στους νεότερους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Είμαι υπερήφανος που θα συνεχίσω να ανήκω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Αισθάνομαι ότι έχω την τεράστια ευθύνη να μεταλαμπαδεύσω το dna του Συλλόγου στη νεότερη γενιά καθώς και στους καινούργιους ξένους παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα μας! Αυτό που υπόσχομαι είναι ότι θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να πραγματοποιήσει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του…».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 38.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.