ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το ταξίδι αρχίζει (pic)

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία ξεκινάει την περιοδεία της στην επαρχία από την Καλαμάτα, σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 13/6, στο «Elite City Resort» και θα δώσουν το παρών μεγάλες μορφές του συλλόγου.

Το ταξίδι αρχίζει (pic)

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία ταξιδεύει στην επαρχία με σκοπό να «αγκαλιάσει» τον κόσμο του «τριφυλλιού» και εκτός Αθήνας. Πρώτη στάση θα είναι η Καλαμάτα στις 13/6 με την εκδήλωση να πραγματοποιείται στο «Elite City Resort» στις 19.30. Εκεί θα είναι και μεγάλες μορφές του συλλόγου, όπως ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Βασίλης Κωνσταντίνου και ο Τάκης Οικονομόπουλος.

Δείτε το ποστ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook:

Μεγάλο άνοιγμα στην επαρχία επιχειρεί η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» με το σύνθημα «ΠΑΟ Παντού». Το 2012, στην πιο δύσκολη συγκυρία των 100 και πλέον χρόνων ιστορίας του Παναθηναϊκού, η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» ιδρύθηκε για να βάλει πλάτη στα όσα αντιμετώπιζε ο ιστορικός σύλλογος, με ένα πλάνο πρωτόγνωρο για την ελληνική πραγματικότητα. Τα αποτελέσματα αυτά τα δύο χρόνια της ποδοσφαιρική ομάδας του Παναθηναϊκού, παρά τις όποιες δυσκολίες, κέρδισαν και τους πιο δύσπιστους οπαδούς του Τριφυλλιού. Ο φετινός προγραμματισμός, οι ήδη 4 κλεισμένες μεταγραφές, και ειδικά αυτή του Εσιέν, που έκανε αίσθηση σε ολόκληρη την Ευρώπη, αποδεικνύουν ότι ο Παναθηναϊκός επέστρεψε για τα καλά σε αυτό που είναι καταδικασμένος… να κυνηγάει όλους τους τίτλους στις διοργανώσεις που αγωνίζεται. Σκοπός της εκδήλωσης στην Καλαμάτα, αλλά και την υπόλοιπη επαρχία, είναι η επικοινωνία της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τα εκατομμύρια των οπαδών του σε όλη τη χώρα, αλλά και η ανάπτυξη του μοντέλου που ακολουθεί η Συμμαχία με επιτυχία και κόντρα στις αντιξοότητες από το 2012, καθώς και η εγγραφή νέων μελών. Στην Καλαμάτα αναμένεται να δώσουν το «παρών» μέλη της διοίκησης του Παναθηναϊκού, αλλά και ένδοξες μορφές της ιστορίας του συλλόγου, όπως ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο Τάκης Οικονομόπουλος και ο Δημήτρης Σαραβάκος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Elite City Resort» το Σάββατο 13 Ιουνίου, στις 7.30 το απόγευμα. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού περιμένει τους χιλιάδες φιλάθλους του Τριφυλλιού στη Μεσσηνία για να βοηθήσουν με την εγγραφή τους τη συμμαχία και να συζητήσουν μαζί την επόμενη μέρα του συλλόγου!

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.091 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Παναθηναϊκή Συμμαχία-Καλαμάτα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.