ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διάψευση εις διπλούν…

«Καμία πρόταση για Καρέλη από τον Άγιαξ», ήταν η ατάκα του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή, Χρήστου Γάτση, λίγο μετά την διάψευση και του Μαρκ Όφερμαρς, στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον «Αίαντα» να έχει καταθέσει πρόταση στον άσο του «τριφυλλιού».

Διάψευση εις διπλούν…

Χθες το απόγευμα το διαδίκτυο κατακλύστηκε από δημοσιεύματα που ήθελαν τον Άγιαξ να έχει καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Νίκο Καρέλη, ύψους 4 εκ. ευρώ. Στα σενάρια έβαλε τέλος αρχικά ο διευθυντής ποδοσφαίρου του «Αίαντα», Μαρκ Όφερμαρς, δηλώνοντας πως δεν υπάρχει καν ενδιαφέρον για τον Καρέλη.

Στη συνέχεια τα δημοσιεύματα αυτά, διέψευσε και ο εκπρόσωπος του παίκτη, Χρήστος Γάτσης, ο οποίος μιλώντας στο «Ajax Showtime»: «Είναι απλώς φήμες από τα ελληνικά ΜΜΕ. Ο Καρέλης είναι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό και τώρα είναι επικεντρωμένος στο επόμενο παιχνίδι με την Εθνική ομάδα».

Η αλήθεια είναι πως ο Νίκος Καρέλης είναι απολύτως ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό και το μυαλό του βρίσκεται μόνο στο «τριφύλλι», ενώ από πλευράς ομάδας, προκύπτει πως η… ταρίφα είναι 5εκ. ευρώ, για όποιον πιθανώς ενδιαφερθεί για τον  22χρονο επιθετικό.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.530 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.