ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καλύτερος είναι ο… Μιλίκ;

Ο Αγιαξ διαψεύδει για Καρέλη αλλά ψάχνει για φορ που να «έχει» το γκολ, ώστε να «χτυπήσει» του χρόνου την PSV.

Καλύτερος είναι ο… Μιλίκ;

Τόσο ο μάνατζερ του Νίκου Καρέλη όσο και οι Ολλανδοί διαψεύδουν το ενδιαφέρον του Άγιαξ για τον Κρητικό μα έστω κι αν υπάρχει ψήγμα αλήθειας στο story δεν το συζητάμε πως η λύση του «Αίαντα» αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τον ποδοσφαιριστή μακριά από το «θερμοκήπιο» του Κορωπίου.

Σκέφτεστε να προχωρήσει η υπόθεση και να κληρωθεί ο Παναθηναϊκός με τον… Άγιαξ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ; Οι Ολλανδοί έχουν παράδοση στους Έλληνες επιθετικούς (Μαχλάς) ακόμα κι εκείνους που είχαν τα μισά προσόντα του Καρέλη (Χαριστέας, Αναστασίου), αν όντως προσφέρουν 4.000.000 ευρώ, ο νεαρός θα ταξιδέψει στο Άμστερνταμ με… πράσινη κορδέλα!

Μετά από τέσσερα σερί πρωταθλήματα το κλαμπ έχασε τα πρωτεία απ’ την Αϊντχόφεν, πληρώνοντας την τεράστια διαφορά στην επίτευξη γκολ (92-69) με τον πανύψηλο 21χρονο Πολωνό, Αρκάντιους Μιλίκ να αποδεικνύεται πρώτος σκόρερ του σωματείου με (μόλις) 11 τέρματα!

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.429 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.